Snoeiwerken

✓ Modern machinepark

✓ Kwaliteitsvolle service

✓ Vakkundige medewerkers


Mattheussen bos en tuin is al jaren gespecialiseerd in boomwerken in Antwerpen en omgeving. Doorheen de jaren bouwden wij een tevreden klantenbestand op met zowel particulieren als bedrijven en openbare instellingen. Bent u de volgende die ons aanstelt voor het uitvoeren van boomwerken?

Kunnen we u van dienst zijn?

Vind onze offerte hier

Wij voeren uw snoeiwerken vakkundig uit

Wij houden ons eraan alle snoeiwerken secuur en vakkundig uit te voeren. Het snoeien van grote bomen is specialistenwerk, ideaal dus voor onze groenexperts uit Antwerpen. Aangezien elke boomsoort een specifieke aanpak en individuele zorg vereist, is het verstandig om snoeiwerken te laten uitvoeren door ons gespecialiseerd bedrijf uit Antwerpen. Als u uw bomen regelmatig laat snoeien, krijgen deze opnieuw de kans om optimaal verder te groeien tot een gezonde en prachtige boom.

Veiligheid voorop

Doordat wij tijdens het uitvoeren van snoeiwerken in Antwerpen of omgeving regelmatig op grote hoogte werken, houden wij te allen tijde de veiligheidsmaatregelen in acht. Veiligheid en efficiëntie staan tijdens het snoeien van grote bomen in regio Antwerpen centraal en wij dragen een ordelijke en nette werkplaats hoog in het vaandel. Natuurlijk kunt u voor meer dan alleen snoeiwerken bij ons terecht. Ook voor specifieke boomwerken of het aanplanten van nieuwe bomen kunt u bij ons enthousiast team terecht.

Boom zagen

Doe beroep op onze specialisten voor alle snoeiwerken

Kunnen uw grote bomen wel een snoeibeurt gebruiken en wilt u deze laten snoeien door een gespecialiseerd bedrijf? Dan staat Mattheussen bos en tuin voor u klaar! Wilt u de mogelijkheden bespreken op vlak van snoeiwerken in Antwerpen? Neem dan meteen telefonisch contact met ons op via +32 3 314 39 78. U kunt ons echter ook bereiken via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@bosentuin.be. Wij zijn u graag van dienst en komen met veel zorg en precisie uw snoeiwerken uitvoeren.

Contact

Hoe kunnen we u helpen?